Colofon

Realisatie

Deze website is tot stand gekomen door o.a. een bijdrage van de Levinus Lemnius Stichting (ontving o.a. een gift van Teva Nederland B.V., Novartis B.V. en Merck-Serono) en de Maatschap Neurologie Zeeland.

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld en gestreefd wordt naar de grootste mate van volledigheid in het verstrekken van informatie voor zover dit langs elektronische weg mogelijk is, kan door ons geen garantie worden geboden dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan publicaties of informatie op deze website of aan langs elektronische weg verstrekte adviezen kunnen bezoekers dan ook geen rechten ontlenen.

De Maatschap Neurologie Zeeland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik of als gevolg van de onmogelijkheid van het gebruik van op deze website gepubliceerde informatie en/of verstrekte of verkregen informatie via het Internet.

Voor gerichte advisering raden wij u aan om een afspraak te maken voor het poliklinisch spreekuur van de medisch specialist.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de inhoud van deze website?
Mail info@neurologie-zeeland.nl

Technische realisatie en design

Vergezogt
De Padweie 25
4353RW Serooskerke (w)
Nederland

0118-591866
info@vergezogt.nl
W www.vergezogt.nl

Samenstelling en eindredactie

E.W. Peters, neuroloog / klinisch neurofysioloog